fbpx

BODZART

Hogy ne csak lenyomd a gombot

Ingyenes és fizető online fotótanfolyamok, kezdőknek!

Kezdj bele azonnal és nézd meg ingyenes anyagainkat!

Ha még csak ismerkedsz a fotózással, nézd meg az ingyenes leckéket, amik segítenek elindulni.

Ha komolyak a szándékaid és neked azonnal a komolyabb tudás kell - ne várj tovább - vásárold meg a kifejezetten kezdőknek létrehozott fotótanfolyamunkat ami az alapoktól végigvezet a haladó szintig!

Legyél te is a mentorprogram tagja!

Megmutatom és hogyan lettem full time fotós és megosztom a tapasztalataim! (Előfizetés)

Akkor ajánlom, ha hosszú távon tervezel a fotózással. Ha egyszer szeretnél belőle pénzt kereseni, akár megélhetési szinten is! Nekem már sikerült és minden tapasztalatot és tanulópénzt megosztok veled, hogy neked már kevésbé legyen rögös az utad! Ezzel a mentorprogram előfizetéssel sok száz ezer forint tanulópénzt megspórolhatsz!

Lifetime csomagok

Esküvő fotózás az alapoktól a profi szintig

Az előző szezonban 30+ esküvős fotózásom volt, ami olykor heti 2-3 esküvőt jelent. Több mint 100 esküvő fotózása után, rengeteg tapasztalatot sikerült gyűjtenem, amiket most egytől egyig megosztok veled! Hogyan teljen meg a naptárad? Milyen felszerelést használj? Hogyan kerüld el a végzetes hibákat? Ebben a kurzusban megkapod a választ! És ami a legjobb... már egy esküvővel visszakeresheted az árát! Ebben is segíteni fogok!

Átfogó Lightroom kurzus

Ha érdekel a fotózás, előbb vagy utóbb meg kell ismerkedned egy képszerkesztő programmal, amivel ki tudod hozni a maximumot a fotóidból. A Lightroomot rengeteg profi fotós napi szinten használja a képei utómunkájához. Ha te is szeretnél eszméletlen látványos színvilágot adni a fotóidnak és egy nagy lépést tenni a profi fotózás irányába, ez a kurzus neked szól! Úgy érzed, hogy jók a fotóid, de mégsem ütnek akkorát mint amiket a profiknál látsz? Lehet, hogy ez lesz a kulcs.

Videóvágás és utómunka kezdőtől-haladó szintig

Az interneten egyre inkább átveszi az irányítást a videós tartalom. Függetlenül attól, hogy komoly szinten szeretnél foglalkozni a videózással, vagy csak alap szintű, mégis igényes tartalmakat szeretnél gyártani, előbb utóbb szükséged lesz videó vágó készségekre! Ebben a kurzusban bevezetlek a Davinci Resolve - ingyenesen letölthető, de profik által is használt - videós szoftver használatába.

Átadok mindent, amit eddig tanultam a fotózásról, tabuk és mellébeszélés nélkül

BODZART

Bodza Máté

A fotózás és a filmezés mindig is közel állt a szívemhez, ezért fantasztikus érzés, hogy ma már full time-ban ezzel foglalkozhatok. Bár nagyon szeretek alkotni, nálam mindig a család van az első helyen, ezért különösen élvezem, hogy az egykori hobbimból hivatás lett, így azt csinálhatom amit szeretek és még a családra is jut bőven időm. Éltem egy ideig Angliában, később Hollandiában, ahol más kultúrákat is felfedezhettem és véglegesen az utazás szerelmesévé váltam. Akad bőven téma az életemben ami megörökítésre vár, de a kedvenc modellem mindig a feleségem lesz! A portré fotózás áll legközelebb a szívemhez, de szeretem a fotózás minden ágazatát és bár minden téren senki nem lehet profi, igyekszem mindent kipróbálni. Rengeteg esküvőt is fotóztam már, így a videókban-képekben ezek is vissza fognak köszönni. Bár én is folyamatosan tanulok, úgy gondoltam elkezdem a már összeszedett ismereteimet megosztani azokkal akik kíváncsiak rá! Remélem segítek neked is vele és te is elkezdheted megvalósítani a saját álmodat!

Hogy ne csak lenyomd a gombot?

A fotózás sokkal több annál, mint hogy automata módban lenyomd az exponálógombot. A technikai alapoktól elindulva a saját látásmódod kialakulásáig hosszú út vezet, amin mindenképp érdemes elindulnod! A fotózás egy szuper kifejezése lehet a gondolataidnak, érzéseidnek, de ha csak szeretnéd megörökíteni az utazásaid, mindennapjaid minőségi módodn, akkor is érdemes fektetned bele... arról nem is beszélve, hogy teljes megélhetéssé is válhat, ha elég kitartó vagy! Ne gondolkozz túl sokat, csak vágj bele!

TOP