fbpx

Újraélesztjük a haldokló
social médiád!

Itt az idő: Levesszük a válladról, a social terheket!

Fel kéne pörgetni a social media oldalaid?

✘ Nincs a cégednek rendesen profitáló social media oldala?

✘ Fent vagy instán, de még nem jött a nagy áttörés?

✘ Tele vagy poszt ötletekkel, de hiába próbálkozol, nem megy a megvalósítás?

✘ Egyszerűen már eleged van a posztgyártásból és kéne valaki, aki megcsinálja helyetted?

Ha nem vagy fent social-on
Nem is létezel

Ha nem is minden esetben, de az ügyfeleid számára biztos igaz. Néhány jel, hogy segítségre van szükséged:

➤ Nem vagy elégedett a tartalmaiddal és attól félsz, hogy a követőid sem lesznek azok

➤ Nincs időd rendszeresen posztolni, ezért az ügyfeleid a konkurenciád mellett döntenek

➤ Folyton halogatod a tartalomgyártást és posztolást, a sok teendő miatt mindig elmarad.

➤ Nincsenek meg a megfelelő eszközeid, így nem tudsz szintet lépni

➤ Hiába melózol rajta, még nem jött a várva várt siker

(Lépj időben, csak korlátozott létszámú emberrel tudunk együtt dolgozni)

Presztízs kérdés

Még egy jól felépített cég mellett is, ha nincs meg a profi megjelenés social-on, rengeteg lehetőség és pénz hullik ki a zsebedből. Csak nézd meg a legnagyobb vállalatokat, mindegyiknek van több ezer követője instán és rendszeresen posztolnak profi tartalmakat. Nem véletlen, hogy ők a legnagyobbak!

Bodzart Creative Media - Válasz a vizuális kérdésekre

Tartalomgyártás. Ha egy szóban kell összegezni, ezzel foglalkozunk. - De még mielőtt arra gondolnál, hogy már megint egy olyan csapat akik a semmit akarják eladni - ki kell, hogy ábrándítsalak! Mi életet lehelünk a haldokló social médiádba és ezzel együtt segítünk megtölteni a pénztárcádat!

Ha velünk dolgozol, nem kell hónapokat várnod, hogy megkapd a kész anyagot! Amikor belekezdünk egy projektbe, szeretjük végigvinni és látni a végeredményt. Ezért azonnal nyoma lesz annak, ha elkezdünk együtt dolgozni!

Amilyen hatékonyak vagyunk együtt, pont annyira vagyunk színesek és különbözőek. Ez meglátszik a munkánkon is, hiszen ez egy kreatív szakma, mindenki beleteszi szívét lelkét, így nem fogsz unalmas és folyton ismétlődő eredményt kapni.

Instagram, Facebook és még sorolhatnánk. Egy csomó lehetőség, hogy elérd az ügyfeleidet. 10 évnyi tapasztalat, több mint 300 000 fénykép, közel 500 órányi videó, rengeteg tanulás és tanulópénz után úgy döntöttünk segítünk, hogy neked ne kelljen ugyanazokat a hibákat elkövetned.

Tisztában vagyunk azzal, hogy mekkora a teher a válladon, hogy folyamatosan friss és igényes tartalmat gyárts. Ha te is akarod, levesszük rólad ezt a súlyt, hogy végre elkezdhesd élvezni a social média kínálta lehetőségeket és emellett rohadt jó tartalmaid legyenek!

Véleményünk szerint a tanulásnak soha nincs vége, így mi is folyamatosan fejlesztjük magunkat, hogy lépést tudjunk tartani ezzel a rohanó világgal és az aktuális trendekkel.

Bodza Máté

Fotós, Videós, Tartalomgyártó

Egy jó fotóval bármit el lehet adni

Megfigyelted már, hogy ha eladsz valamit - vagy te veszel - sokkal bizalomgerjesztőbb, ha van róla több jó minőségű kép, és videó is? Ezzel a te ügyfeleid is így vannak! Ha rendszeresen bemutatod a terméked/szolgáltatásod, a munkafolyamatokat, az embereket a termék/szolgáltatás mögött, sokkal hamarabb fognak neked is bizalmat szavazni!


Ugye te is szeretnél hitelesnek tűnni és elsőre szimpatikusnak lenni a potenciális vásárlóid szemében? Adj nekik lehetőséget, hogy megismerjenek téged és amit kínálsz a social médián keresztül! A külső az ami megfog, így ne hanyagold el a céged vizuális megjelenését!

JÓ HELYEN JÁRSZ, HA...

A CÉGEDNEK MÉG NINCS INSTAGRAM OLDALA

Ha jelen vagy Facebookon, az édes kevés! A jövő generációja már régóta csak az instagramot pörgeti. Ha hosszú távon gondolkozol, velük is számolnod kell! Mi segítünk, hogy eligazodj ebben az idegen világban és behúzzuk neked azokat a potenciális ügyfeleket, akik eddig nem is tudtak arról, hogy létezel.

FENT VAGY SOCIAL-ON, DE MÉG ALIG KÖVETNEK

A social média egy külön szakma. Rengeteg pénzt és időt bukhatsz, ha nem megfelelően kommunikálsz a követőid felé. Mi felkavarjuk az állóvizet! Berobbantjuk az Instád, a Facebookod és még sorolhatnánk. Ha nincsenek meg a megfelelő eszközeid, tudásod, kreatívitásod profi fotók és király tartalmak gyártásához, jelentkezz az ingyenes konzultációnkra!

"JÓL VAGYOK"... PEDIG MÁR NEM BÍROD

Úgy érzed szétszakadsz? Eleged van a social médiából és elmennél pár hónap insta detoxra? Nem engedheted meg magadnak, mert cserbenhagynád a követőid? Eleged van abból, hogy folyton úszik a social, pont mint az íróasztalod? Segítünk!

Referenciák

Rólunk mondták

Profizmus, alázat, öröm, jó hangulat, bizalom... Ezekkel a szavakkal tudom jellemezni Máté munkáját!!!!!!!

Dávid

Nagyon profi munkát végeztek, szuper képeket kaptunk! Csak ajánlani tudom őket, teljes mértékben odafigyeltek ránk, sokat segítettek a fotózásunknál is (szükségünk is volt rá, mert nem volt nagy tapasztalatunk benne). Abszolút megbízhatóak, értik a dolgukat, aki őket választja bizalommal teheti!

Klaudia

Nagyon szépen köszönjük a munkátokat, nálatok profibb csapatot nem is válalszthattunk volna. Tökéletesen elkaptátok a pillanatokat amiket szerettünk volna. Az utómunkálatok zseniálisak! Külön örö számunkra, hogy emberileg is borzasztóan megkedveltünk titeket... szóval köszönünk mindent!

Balázs

Köszönjük, nagyon jók lettek a képek, mindenki csak dícséri, no meg a gyorsaságod!

Anna

JELENTKEZZ INGYENES KONZULTÁCIÓRA

[ARForms id=100]

TOP