fbpx

Méltó képi világot adunk
a zenédnek

Itt az idő: Robbanj be végre a zenéddel!

Bodzart Creative Media - Válasz a vizuális kérdésekre

Videó klip gyártás. Ha röviden kell összegezni, ezzel foglalkozunk. - De még mielőtt arra gondolnál, hogy már megint egy olyan csapat akik a semmit akarják eladni - ki kell, hogy ábrándítsalak! Mi életet lehelünk a haldokló social médiádba és ezzel együtt segítünk nézettséget generálni a zenédre!

Ha velünk dolgozol, nem kell hónapokat várnod, hogy megkapd a kész anyagot! Amikor belekezdünk egy projektbe, szeretjük végigvinni és látni a végeredményt. Ezért azonnal nyoma lesz annak, ha elkezdünk együtt dolgozni!

Amilyen hatékonyak vagyunk együtt, pont annyira vagyunk színesek és különbözőek. Ez meglátszik a munkánkon is, hiszen ez egy kreatív szakma, mindenki beleteszi szívét lelkét, így nem fogsz unalmas és folyton ismétlődő eredményt kapni.

Youtube, Instagram, Facebook, Tik-tok és még sorolhatnánk. Egy csomó lehetőség, hogy elérd a közönségedet. 10 évnyi tapasztalat, rengeteg videóklip, közel 300 órányi forgatás, több százezres összmegtekintések vannak a hátunk mögött. Neked is segítünk berobbanni!

Véleményünk szerint a tanulásnak soha nincs vége, így mi is folyamatosan fejlesztjük magunkat, hogy lépést tudjunk tartani ezzel a rohanó világgal és az aktuális trendekkel.

Bodza Máté

Presztízs kérdés

Egy komoly előadó a mai világban komoly klippek nélkül a nagyközönség számára egyszerűen nem létezik. Ne értsd félre! Nagyon szeretjük a zenét, hiszünk a zenében és azt is tudjuk, mekkora munka és erőfeszítés, hogy egy dal elkészüljön. A tehetség létfontosságáról nem is beszélve... de a közönségnek ezt nem tudod megmagyarázni.

A KLIP ELJUTTATJA A ZENÉDET A KÖZÖNSÉGED SZÍVÉIG

Mint ma már mindenhez, a zenéhez is arcot csatolnak a hallgatók. Ezért nagyon fontos, hogy te is megmutasd magad a rajongóidnak! A közönséged figyelmét a videó klippeken keresztül nyerheted meg.


A jó zene a szívnek szól. Márpedig hiába szól ha a közönség nem hallgatja meg. A videóklipp lesz az út, amin keresztül a zenéd eljüt a hallgatók szívéig.

JÓ HELYEN JÁRSZ, HA...

KI AKARSZ TŰNNI A TÖMEGBŐL

Annyian zenélnek ma már, hogy egy sima audio-val nagyon nehéz kitűnni a tömegből. Egy ütős klip viszont még ma is tömegeket képes elérni és megmozgatni! A nagy előadók is klippekkel robbantak be...

HA VÉGRE SZINTET LÉPNÉL KLIPPEK TERÉN

Egy igazán ütős klipp sok mindenből tevődik össze. Az biztos, hogy kell hozzá rengeteg kreativitás, egy jó ötlet és profi technikai kivitelezés. Mi azért dolgozunk, hogy a zenéd robbanjon. Az embereknek beégjen a retinájába és pörgessék a felkapott listáig.

EGY ROSSZ KLIP SZERINTED IS ELVESZ A ZENE ÉRTÉKÉBŐL

Egy jó zenén hatalmasat dobhat egy jó klip. De ehhez profikkal kell együtt dolgoznod! Bár a klippek sokba kerülnek, nélkülözhetetlenek egy sikeres előadó karrierjéhez. Elindítunk a siker útján!

Referenciák

Vedd fel velünk a kapcsolatot social médián:

TOP